Програма заміни камери iSight для iPhone 6 Plus

Программа замены камеры iSight для iPhone 6 Plus

Програма заміни камери iSight для iPhone 6 Plus

Компанія Apple встановила, що в невеликому відсотку пристроїв iPhone 6 Plus один з компонентів камери iSight може давати збій, в результаті чого знімки можуть виходити розмитими. Пристрої з цією проблемою мають обмежений діапазон серійних номерів. Вони продавалися, головним чином, з вересня 2014 року по січень 2015 року.

Якщо на телефоні iPhone 6 Plus виходять розмиті знімки та його серійний номер потрапляє в зазначений діапазон, компанія Apple безкоштовно замінить камеру iSight.

Камера iSight знаходиться на задній стороні iPhone 6 Plus:

Правомочність

Якщо пристрій iPhone 6 Plus знаходиться в робочому стані і має вищевказані симптоми, використовуйте засіб перевірки серійного номера, розташоване тут, щоб дізнатися, чи поширюється ця програма на цей пристрій. Ця програма охоплює тільки телефони iPhone 6 Plus.

Процес заміни

Знайдіть бере участь в програмі авторизованого сервісного представника компанії Apple для заміни камери iSight. Перед будь-яким обслуговуванням пристрій iPhone буде оглянуто на предмет працездатності та відповідності умовам даної програми.

Щоб підготувати iPhone 6 Plus до процесу заміни, збережіть резервну копію даних в iTunes або iCloud.

Примітка. Якщо iPhone 6 Plus має будь-які пошкодження, які перешкоджають заміні камери (наприклад, тріщини екрану), цю проблему необхідно буде вирішити до обслуговування. У деяких випадках за ремонт може стягуватися плата.

Додаткова інформація

На розсуд компанії Apple ремонт може виконуватися тільки в країні або регіоні покупки пристрою.

Ця програма Apple для всіх країн не продовжує стандартну гарантію iPhone 6 Plus.

Програма поширюється на камери iSight пристрої iPhone 6 Plus і діє протягом чотирьох років з моменту первинного продажу пристрою.


Увага! Програмна політика можуть змінюватися з плином часу. Актуальний текст програми доступний за посиланням.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image