Програма з обміну адаптерів штепсельної вилки для розетки змінного струму Apple - Restart Shop & Service Point

Програма з обміну адаптерів штепсельної вилки для розетки змінного струму Apple

Программа по обмену адаптеров штепсельной вилки для настенной розетки переменного тока Apple

Програма з обміну адаптерів штепсельної вилки для розетки змінного струму Apple

Компанією Apple було встановлено, що в окремих випадках двухштирьковие адаптери, розроблені для використання в континентальній Європі, Австралії, Нової Зеландії, Кореї, Аргентині і Бразилії, можуть пошкоджуватися і створювати небезпеку ураження електричним струмом при зіткненні. Ці адаптери для настінних електричних розеток поставлялися в період з 2003 по 2015 року з комп’ютерами Mac і деякими пристроями iOS і також включалися в комплект адаптерів Apple World Travel Adapter Kit.

Безпека клієнтів — головний пріоритет компанії Apple, тому ми прийняли рішення безкоштовно обміняти кожен дефектний блок живлення на новий адаптер вдосконаленої моделі. Ми закликаємо скористатися описаної нижче процедурою для заміни всіх дефектних компонентів.

Примітка. Інші адаптери живлення для настінних електричних розеток, включаючи адаптери для Великобританії, Гонконгу, Канади, Китаю, США та Японії, а також адаптери живлення Apple USB, не підпадають під дію цієї програми.

Визначення моделі адаптера для настінного електричної розетки

Для визначення моделі адаптера використовуйте наведені нижче зображення. У дефектних адаптерів живлення для настінних електричних розеток на внутрішньому пазі в місці прикріплення до адаптера живлення Apple є текст з 4-5 символів або цей текст може бути відсутнім. Замість нього в удосконалених адаптери вказується трилітерний код регіону (EUR, KOR, AUS, ARG або BRA).

Типи вилок дефектних адаптерів:

Круглі тонкі контактні ніжки, злегка загнуті всередину

Континентальна Європа

Круглі товсті контактні ніжки

Корея

Плоскі контактні ніжки під кутом

Австралія, Нова Зеландія, Аргентина

Круглі тонкі контактні ніжки

Бразилія

Примітка. У таблиці перераховані не всі країни і регіони, що підтримують той чи інший адаптер. Адаптери можуть використовуватися і в інших країнах.

Процедура обміну

Замініть адаптер в найближчому авторизованому сервісному центрі компанії Apple. Для заміни дефектних компонентів необхідно вказати серійний номер комп’ютера Mac, пристрої iPad, iPhone або iPod, який повинен бути визначений завчасно. Знайти серійний номер продукту Apple легко.

Клієнти, які придбали комплект адаптерів World Travel Adapter Kit, повинні слідувати вказаним вище варіанту обміну дефектних компонентів.

Додаткова інформація

Ця програма не впливає на законні права клієнтів або умови гарантії.

Якщо через зазначеної проблеми Вам довелося оплачувати заміну або ремонт, зверніться в компанію Apple з питання відшкодування витрачених коштів.

Дізнайтеся докладніше


Увага! Програмна політика можуть змінюватися з плином часу. Актуальний текст програми доступний за посиланням.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *