Програма прийому USB-адаптерів живлення

Программа приема USB-адаптеров питания Apple

Програма прийому USB-адаптерів живлення

Згідно з останніми повідомленнями, деякі контрафактні і сторонні адаптери мають дефекти конструкції, які можуть призводити до проблем безпеки. Хоча подібні проблеми виникають не з усіма сторонніми адаптерами, ми оголошуємо про проведення програми прийому USB-адаптерів живлення, щоб клієнти могли придбати якісні адаптери.

Для компанії Apple безпеку клієнтів має першорядну важливість. Саме тому всі наші продукти, включаючи USB-адаптери живлення для iPhone, iPad і iPod, проходять суворе тестування на предмет безпеки і надійності. Вони розроблені з урахуванням державних стандартів безпеки, затверджених по всьому світу.

Починаючи з 16 серпня 2013 року, якщо Ви стурбовані безпекою своїх USB-адаптерів живлення, то можете принести їх в роздрібний магазин Apple Store або до авторизованого сервісного представника компанії Apple. Ми простежимо за тим, щоб вони були утілізіроовани без шкоди для навколишнього середовища.

Якщо вам потрібно замінити адаптер для зарядки iPhone, iPad або iPod, ми рекомендуємо придбати USB-адаптер живлення Apple. Протягом обмеженого періоду Ви можете придбати один USB-адаптер живлення Apple за спеціальною ціною. Щоб взяти участь в програмі, Ви повинні здати в роздрібний магазин Apple Store або в центр бере участь у програмі авторизованого сервісного представника компанії Apple хоча б один USB-адаптер живлення і принести з собою iPhone, iPad або iPod для перевірки серійного номера. Спеціальні ціни на USB-адаптери живлення Apple діють до 18 жовтня 2013 року і поширюються на покупку одного адаптера для кожного пристрою iPhone, iPad і iPod, власником якого Ви є.

Примітка. Так як для визначення небезпечних або контрафактних адаптерів потрібно виконати складну процедуру тестування, фахівці в роздрібних магазинах Apple Store і центрах авторизованих сервісних представників компанії Apple не можуть надати вам інформацію про автентичність або безпеки вашого адаптера. Ми пропонуємо цю спеціальну програму прийому для будь-яких USB-адаптерів живлення, виготовлених для iPhone, iPad і iPod і викликають у вас побоювання.

Додаткова інформація

Знайдіть магазини і центри, що беруть участь в програмі:

  • Роздрібний магазин Apple Store: виберіть один з перерахованих тут;
  • Авторизований сервісний представник компанії Apple: виберіть одного з перерахованих тут.

Інформацію про те, як ідентифікувати USB-адаптер живлення Apple, см. тут.


Увага! Програмна політика можуть змінюватися з плином часу. Актуальний текст програми доступний за посиланням.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image